Home»ВОДЕЩИ НОВИНИ»Тъжна статистика: Три трупа за три дни в Казанлък

Тъжна статистика: Три трупа за три дни в Казанлък

Трима души се самоубиха в Казанлък през последните три дни, предава БГНЕС. В рамките на по-малко от 12 часа, вчера двама са намерили смъртта си на релсите, а млад мъж е скочил от терасата на апартамента си ден преди Богоявление.

Последният самоубиец Минко Лалев е бил криминално проявен и е имал проблеми с наркотиците, вероятно това е причината да скочи от терасата си на блок 48 в квартал „Изток“.
Другият случай пък е свързан с 56-годишна жена, която около 17 часа вчера се е хвърлила на релсите пред бързия влак София – Бургас. Тя се качила на близък до жп линията гараж в кв. „Васил Левски“ и когато влакът приближил тя се хвърлила от там. Загинала е на място.

Часове след като бе пуснат наново железопътния транспорт, втори самоубиец се хвърли на релсите в близост до мястото където се самоуби жената. За около 6 часа движението на влаковете беше възстановено.

Тъжната статистика е три трупа за три дни в Казанлък, който вчера чества 140 години от освобождението си. БГНЕС

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.