Home»ВОДЕЩИ НОВИНИ»Българка ще възпитава новородената дъщеря на турската мегазвезда Таркан

Българка ще възпитава новородената дъщеря на турската мегазвезда Таркан

Българка ще се грижи и възпитава новородената дъщеря на турската мегазвезда Таркан. Турският вестник „Акшам“ съобщава, че живеещият в момента в Германия Таркан Теветоглу е наел българка за бавачка на своята дъщеря Лия. Самоличността на бавачката не се съобщава, но се посочва, че ще има и помощничка.

Дъщерята на семейство Таркан и Пънар Теветоглу се появила на бял свят на 12 юли в Германия, където са родени певецът и съпругата му.

Преди месец бе обявено, че известната двойка търси бавачка за малката Лия. Семейство Теветоглу изискваше бавачката на дъщеря им да е чужденка, за да може Лия да научи чужди езици. Друг мотив беше бавачката да не може да клюкарства. Първоначалните намерения на известното семейството беше сами да отгледат бебенцето.

Предложения за участие в реклами на малката Лия

Семейство Теветоглу

Освен това малката Лия е попаднала в полезрението на рекламните агенции, които са направили многократни предложения за участие, съобщават турските медии. Въпреки споменатите тлъсти хонорари, мегазвездата не е пожелал дъщеря му да попадапод светлината на прожекторите и е отказал офертите.

Поради очакваното раждане на дъщеря си поп звездата беше отложил свички ангажименти за концерти през лятото. Очаква се до една седмица Таркан да се върне в Турция и да започне пrриготовления за концертни представления.

Obzornews.bg

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.