Home»СВЕТОВЕН ОБЗОР»Ердоган: Ако парламентът реши, ще подпиша закон за смъртното наказание

Ердоган: Ако парламентът реши, ще подпиша закон за смъртното наказание

Сгрешихме като отменихме смъртното наказание, това заяви турският президент Реджеп Ердоган на предизборен митинг. „Много ми тежи дори това, че храним онези, които превърнаха нашите съграждани в мъченици на 15 юли. Ако парламентът реши, бих подписал закона за смъртното наказание“, изтъкна турският президент. Това предадоха турските медии.

Ердоган подчерта, че никой не може да попречи на Турция по пътя й към 2023 г. „Нека да не разделяме гласовете си. Ние се стараем да ви служим по-добре. Вече настъпи краят на маскирания балон, на играта на матрюшки и хамелеонската политика“, заяви Ердоган.

„Нали обърнахте внимание на имената и историческите дати, които е написал на оръжието си убиецът от Нова Зеландия? Този чужденец е изписал по най-кървавия начин своята омраза към нашата цивилизация. Ако Нова Зеландия не потърси сметка за това, ние знаем как да търсим отговорност.“, подчерта турският президент.

Obzornews.bg

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.