Home»СВЕТОВЕН ОБЗОР»Къванч Тътлату е хоспитализиран, но с отрицателен тест за COVID-19

Къванч Тътлату е хоспитализиран, но с отрицателен тест за COVID-19

Известният турски актьор и модел Къванч Тътлату е с отрицателен тест след като бе хоспитализиран със съмнения за COVID-19, съобщава „Сабах“.

Актьорът обяви, че е излязъл под карантина заедно със съпругата си Башак Тътлату в дома им в истанбулския квартал Кемербургаз. Той обаче се почувствал зле и е отишъл в болницата, за да си направи тест за коронавирус. След кратък престой Тътлату е изписан от болницата.

„Вкъщи сме вече 15 дни. Имах малко неразположение и сега чакам резултатите от моите тестове за коронавирус“, каза известният актьор пред репортери, излизайки от болницата.

По-рано днес стана ясно, че 36-годишният актьор е с пневмония, но с отрицателен тест за коронавирус. Очакват се още изследвания, на базата на които ще бъде решено как ще бъде лекуван.

Тътлату, който стана известен, след като спечели конкурса за най-добър модел на света през 2002 г., в момента е сред най-популярните и най-високо платените актьори в Турция.

Той придоби широка известност в Турция, на Балканите и в арабския свят с ролите си в турски сериали.

На българската публика Къванч Тътлату е познат с ролите си в сериалите „Забраненият плод“, „Север-юг“, „Перла“, „С Русия в сърцето“ и др. БГНЕС

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.