Home»СПОРТ»Стоичков: Няма по-голям спортист от Наим Сюлейманоглу

Стоичков: Няма по-голям спортист от Наим Сюлейманоглу

Христо Стоичков посети за първи път гроба на най-великия щангист за всички времена Наим Сюлейманоглу. Джобният Херкулес почина през ноември 2017-а в болница в Истанбул на 50-годишна възраст.

Камата не успя да скрие сълзите си. Той постави огромен венец и даде кратко изявление пред турските журналисти, пише бТВ, цитирайки „Фанатик“.

„Не познавам по-голям спортист в света от Наим. Сега съм до моя добър приятел, който подобри толкова много рекорди. Много съм горд с постиженията му, но за съжаление ни напусна твърде млад“, каза Стоичков.

„Никога няма да забравя приятелството ни. Въпреки че беше щангист, ние изпитвахме взаимно уважение като големи спортисти. Където и да съм ходил, винаги съм разказвал за Наим. Той завинаги ще остане най-великият щангист в историята“, добави Камата.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.