Home»АКТУАЛНО»Таркан напуска Турция, ще заживее в Германия

Таркан напуска Турция, ще заживее в Германия

Турската мегазвезда Таркан напуска Турция и ще заживее в Германия, съобщават медиите в Турция. Миналият петък Таркан Теветоглу е посетил Генералното консулство на Германия в Истанбул и е подал молба за пребиваване в страната. Таркан е пристигнал в германското консулство в ранните часове на деня, където е прекарал 2,5 часа. Той е заснет от журналисти на излизане от консулството.

Таркан Теветоглу сключи брак с Пънар Дилек през май миналата година. Съпругата на известния певец е германска гражданка с турски корени. Таркан купи миналата година и луксозна вила за 3 милиона турски лири (около 1,5 милиона лева). Вилата се намира в близост до Кьолн и на 70 км от Дуисбург, където живее семейството на съпругата на турската звезда. Очаква се Таркан да замине за Германия, където да приключи процедурата по неговото пребиваване в страната.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.