Home»АКТУАЛНО»Турски треньор: Готов съм да се жертвам за Ердоган

Турски треньор: Готов съм да се жертвам за Ердоган

Ексцентричният турски старши треньор Йълмаз Вурал обяви публично, че много обича президента Реджеп Тайип Ердоган и е готов да се жертва за него. В телевизионно предаване по „Хабертюрк“ Вурал, който е водил 33 отбора без истанбулските грандове, посочи, че взаимоотношенията му с президента са много добри.

Йълмаз Вурал с президента Ердоган. Снимка: „Хабертюрк“

„Вижте, ние много обичаме г-н Тайип. Той е идол за спортната общественост. Защото е един от нас. Г-н Тайип е един от нас и има значителен принос към футбола. Аз с него се познавам не от неговия премиерски или президентски период… Познавам го от времето, когато беше спортист-аматьор. Знае много добре как се играе футбол с ограничени възможности. (Ердоган играе полупрофесионално футбол в местен отбор в Касъмпаша – б.р.) Нас много ни обича. С него много добре се разбираме. Да е жив и здрав, винаги когато ме види, ме прегръща и ме целува. Съвсем друга тема са политическите ни възгледи. Но заради това му специално отношение на г-н Тайип, ни сме готови да умрем, ако той ни заповяда“, каза известният треньор Йълмаз Вурал.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.