Home»АКТУАЛНО»Жена роди близнаци в две различни години

Жена роди близнаци в две различни години

В Калифорния близнаци се родиха в различни месеци и различни години. Макар и с разлика само от 20 минути, жена роди близнаци, чиито рождени дати са напълно различни – в две различни години и два различни месеца.

Хоакин и Аитанаде Хесус Отиверос е трябвало да се появят на бял свят на 27.12.2017 г., но раждането се забавило. Майката е постъпила в болницата Delano Regional Medical Center в навечерието на самата Нова година. В 23:58 местно време на 31 декември тя ражда момченцето Хоакин. Сестра му се ражда само 20 минути по-късно, но вече през януари на новата 2018 г. (в 00:16 часа на 01.01.2018 г.).

Представител на болницата, където се случило любопитното раждане, каза че майката и децата й са добре и скоро ще бъдат у дома. Семейството живее в Ърлимат, Калифорния и има още три дъщери. РИА-Новости/БГНЕС

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.