Home»СПОРТ»“Лудогорец” с рекорден трансфер

“Лудогорец” с рекорден трансфер

“Лудогорец” реализира рекорден за България трансфер. Бразилският полузащитник Джонатан Барбоса – Кафу бе продаден на един от най-популярните френски отбори – “Бордо”. В сряда по обяд кариоката, който бе една от звездите на “Лудогорец” в миналогодишното издание на Шампионската лига, мина медицински изследвания, след което подписа договор с бившия тим на Зинедин Зидан, който е шесткратен шампион на Франция. Джонатан Кафу бе официално предсставен от новия си отбор.
„С “Лудогорец” се докоснах до големия футбол в Шампионската лига. Надявам се да имам същите успехи с “Бордо”, който е един от най-силните отбори във Франция“, сподели Кафу.
Бразилецът е третият футболист на “Лудогорец”, който е продаден на силен европейски клуб. Няколко месеца по-рано Хосе Паломино премина в четвъртия от последното първенство на Италия “Аталанта”. Преди две години и половина пък бризалският десен бек на „орлите“ Жуниор Кайсара бе трансфериран в “Шалке 04”.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.