Home»АКТУАЛНО»Новогодишният концерт в София с уникални светлинни ефекти

Новогодишният концерт в София с уникални светлинни ефекти

Столичната община очаква и тази година в Новогодишния концерт на площад „Княз Александър Батенберг“ да се включат над 20 000 души. Заедно с тях българите в чужбина, ще могат да проследят концерта на живо по БНТ1 и БНТ Свят.

За 19-и пореден път спектакълът ще събере едни от най-популярните български изпълнители. Звезден блясък, ритъм и емоция на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бенда на Ангел Заберски, група „Акага”, Дара, Михаела Маринова, Християна Лоизу, група „Сигнал” и Николина Чакърдъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22.00 часа и ще продължи до 1 часа на 1 януари. Негови домакини тази година са водещата от БНТ 1 Анна Ангелова и актьорът Владимир Пенев. „Събитието в центъра на София ще впечатли с уникални светлинни ефекти, перфектен звук, покриващ целия площад, както и с красива заря в небето над столицата“, обясниха от „Московска“ 33. БГНЕС

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.