Home»ВОДЕЩИ НОВИНИ»Телата на петима души са открити в къща в Нови Искър

Телата на петима души са открити в къща в Нови Искър

Телата на петима души – две жени, двама мъже и едно дете, са открити в къща в Нови Искър. Столичната полиция изяснява обстоятелствата около тежкия случай.

От МВР съобщиха, че сигналът, получен в столичната полиция днес следобед, е от мъж, който съобщил, че не може да се свърже по телефона със свой близък, с който обичайно са в редовен контакт. Към адреса в Нови Искър са изпратени патрули от Второ РУ-СДВР. В къщата са открити общо пет тела. Телата на две жени, двама мъже и дете са намерени в квартал „Изгрев“ на Нови Искър. “Работим по всякакви версии”, заяви пред Канал 3 вътрешният министър Валентин Радев.

Главен комисар Младен Маринов вече е на място. Уведомен е премиерът. Много е тежко престъплението, ако има престъпление. “Надявам се бързо да стигнем до истината”, заяви още Радев.

“Работим по всякакви версии”, добави вътрешният министър и отказа да коментира повече подробности, за да няма спекулации. На място се извършва оглед. Предстои изясняване на причините, довели до смъртта на обитателите на имота.

Според информация на “Нова телевизия”, по телата има следи от насилие. БТВ съобщава, че става дума за убийство. БГНЕС

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.