Home»СВЕТОВЕН ОБЗОР»„Турската дива“ се сдоби приживе с гроб с асансьор за 80 хил. евро

„Турската дива“ се сдоби приживе с гроб с асансьор за 80 хил. евро

Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе с луксозно гробно място, оборудвано с асансьор, съобщи нейният мениджър Февзи Сиверек, цитиран от частната телевизия НТВ.

Гробът ще струва на певицата 1,5 милиона турски лири (около 82 хиляди евро), като цената включва асансьор с код за достъп, пише БТА.

Сиверек, който е и близък приятел на изпълнителката, разказа, че на погребението на бащата на Ерсой миналата година тя споделила с околните, че изкопът ѝ се струва тесен.

Tранссексуалната изпълнителка Бюлент Ерсой е скъп гост по време на приеми, организирани от президента Реджеп Тайип Ердоган.

„Не е ли тясно? А какво ще стане с мен? Аз не мога да се побера в стандарта“, отбелязала 70-годишната певица, известна с вкуса си към луксозните вещи и разточителния живот.

Мениджърът поясни, че асансьорът е необходим, тъй като гробът ще бъде дълбок, така че феновете да не могат да го достигат.

„Турската дива“ си спечели световна слава през 1981 г., след като претърпя шест операции за смяна на пола в Лондон, превърнали я от мъж в жена. Транссексуалността на изпълнителката, нейното усещане за мода, талантът и успешният й пиар я превърнаха в икона в Турция.

Tранссексуалната изпълнителка Бюлент Ерсой е скъп гост по време на приеми, организирани от президента Реджеп Тайип Ердоган.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.