Home»СПОРТ»В Нидерландия: Причината за смъртта на Лукоки е побой

В Нидерландия: Причината за смъртта на Лукоки е побой

Бившият футболист на „Лудогорец“ Джоди Лукоки е починал след като сърцето му е спряло в болница, твърди parool.nl. Той е откаран в лечебното заведение след побой от свои близки на парти преди няколко дни. Лукоки имал силно главоболие и болки и в коляното и затова е решил да отиде в клиниката.

Там здравето му рязко се влошило. Лекарите ампутирали крака му заради постоянна инфекция и липса на снабдяване на кислород в коляното. След тежката операция през уикенда го поставили в медицинска кома, а вчера сутринта сърцето му спряло, пише БТА.

Бившият футболист на „Лудогорец“ Джоди Лукоки изненадващо почина на 29-годишна възраст. Новината беше обявена от един от бившите клубове на фланговия футболист – Цволе. Именно от там той беше привлечен в Разград, припомня БГНЕС.

Конгоанецът игра в „Лудогорец“ между 2015 и 2020 година. Шампионите изказаха съболезнования на семейството и близките му.

„Почивай в мир, Джоди! „Лудогорец“ скърби със семейството и близките на Лукоки за кончината му.

ПФК „Лудогорец“ изказва своите съболезнования на роднините и близките на Джоди Лукоки, който почина на 29-годишна възраст. Нидерландският нападател игра 5 години за „орлите“, като стана четири пъти шампион на България, записвайки 157 мача с 30 гола във всички турнири. През 2020 г. Лукоки премина в турския Малатияспор, а за последно носи екипа на Твенте. Бил е още част от Аякс, Камбюр и Цволе.

Почивай в мир, Джоди!, пишат на „орлите“.

Лукоки получи тежка контузия на коляното в началото на сезона. През февруари беше освободен от „Твенте“. Той публикува няколко снимки от възстановяването си в социалните мрежи. Последният му пост преди седмица гласеше: „Упоритата работа се отплаща“.

На международно ниво Лукоки има мачове за юношеските национални формации на Нидерландия, а освен това е записал и 3 срещи за представителния тим на ДР Конго.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.