Home»СВЕТОВЕН ОБЗОР»Американският президент Доналд Тръмп на близва алкохол

Американският президент Доналд Тръмп на близва алкохол

Заклетият трезвеник Доналд Тръмп винаги е шумен, стремителен и провокативен, така че само си го представете след няколко питиета, отбеляза остроумно американският президент.

„Не съм пияч и честно казано никога не съм пийвал бира през живота си – това е едно от моите единствени добри качества“, пошегува се Тръмп на пресконференция, съобщава БГНЕС.

„Можете ли да си представите, ако пийвах?“, каза той, смеейки се. „Каква бъркотия щях да създавам. Бих бил най-лошият в света.“

Тръмп се самоиронизираше, докато отговаряше на въпросите за неговия кандидат за Върховен съд Брет Кавано, който е изправен пред потенциално унищожителните за неговата кариера твърдения, че злоупотребява с жени по време на тежки запои в училище и в университета.

Тръмп отново защити консервативния съдия, чието избиране ще наклони везните във Върховния съд надясно за години напред.

Стопанинът на Белия дом допълни, че познава много сенатори демократи, които „не са ангели“. На въпроса кои са те, той отказа да ги назове: „Аз ще го запазя за книга, както всички останали“.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.