Home»ВОДЕЩИ НОВИНИ»Българско семейство катастрофира в Турция, има загинал и трима ранени

Българско семейство катастрофира в Турция, има загинал и трима ранени

Българско семейство пострада тежко при катастрофа в турския град Кютахя, в резултат на което една от пътничките е загинала на място. Тежкият инцидент е станал на 17 юни на 20-ия км от пътя Кютахя-Ескишехир, отбелязва новинарска агенция ДХА.

При загуба на контрола от страна на водачът автомобила се преобърнал в следствие на което 67-годишната Таня Нинкова Парашкевова загива на място, а шофьорa и другите двама пътници са пострадали тежко и са настанени в болница.

Според публикуваната информация на ДХА водачът на автомобил с регистарционен номер EH 1119 KM Петър Петров (35) загубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонната стена на бензиностанция. Таня Нинкова Парашкевова, която заседна в преобърналата се кола, загива на място, а шофьорът Петър Иванов Петров, заедно със съпругата му Надежда Николаева Петрова (38) и дещерята им Кристияна Петрова (10) са ранени.

На мястото на произшествието веднага са изпратени екипи на спешна помощ, полицаи и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за кратко време, откарали пострадалите след оказване на първа помощ в университетската болница в Кютахя „Евлия Челеби“.

Трупът на загиналата при катастрофата е откарана в моргата на болницата след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от катастрофата.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.