Home»АКТУАЛНО»В електронна игра Ердоган бори „лошите“ Путин, Тръмп, Меркел и Гюлен

В електронна игра Ердоган бори „лошите“ Путин, Тръмп, Меркел и Гюлен

Електронна игра, която се разпространява в Google Play, турският президент Реджеп Тайип Ердоган се бори с Владимир Путин, Доналд Тръмп, Ангела Меркел и Фетхуллах Гюлен, които са представени като лоши. Играта се казва „Майсторски бой: Ердоган срещу превратаджиите от 15 юли“ (“Usta Dayağı: Erdoğan 15 Temmuz Darbecilerine Karşı”), пише kronos.news. Главният герой в играта Ердоган набива от бой враговете, които са разделени в 4 категории: „мародери“, „гюленисти“, “Близък изток“ и „други“.

В категория „други“ са включени руският президент Владимир Путин, президентът на САЩ Доналд Тръмп, германският канцлер Ангела Меркел, а в категория “Близък изток“ присъстват президентът на Иракски Кюрдистан Масуд Барзани, президентът на Сирия Башар Асад и израелският премиер Бенямин Нетаняху. В категориите „гюленисти“, като врагове на Ердоган, са представени Фетхуллах Гюлен и журналиста Емре Услу, а „мародери“ са 15-годишния Беркин Елван, улучен от граната по време на антиправителствените протести в Турция и починал в болница след 9 месеца в кома, Нурийе Гюлмен, Семих Йозакча и ЛГБТ обществото.

___________ (!) Всички права на публикуваните новини, статии и снимков материал са запазени. Новините, статиите и снимковият материал не могат да бъдат използвани без изрично разрешение, дори да се посочва източникът им.